Χαλαρωτικό μασάζ
Περιοχές εξυπηρέτησης

Όλη η Αττική

Περιγραφή

Θέλεις επιτέλους να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου; Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις και να ηρεμήσεις μετά από μια δύσκολη και πιεστική εβδομάδα; Το χαλαρωτικό μασάζ θα ξεκουράσει τους μυς σου, θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος αναζωογονώντας το σώμα σου και θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το στρες της καθημερινότητας. Εξειδικευμένοι μασέρ/μασέζ έρχονται στον χώρο σου με τον απαραίτητο εξοπλισμό και μαλάσσουν ολόκληρο το σώμα σου με τη χρήση αιθέριων ελαίων. Με ειδικές τεχνικές πίεσης στους μυς, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου χαλαρώνουν τους σφιγμένους μυς, ξεμπλοκάρουν τους κόμπους από την κακή στάση του σώματος και σε μεταφέρουν σε έναν κόσμο μακριά από εντάσεις.

Διάρκεια: 60 λεπτά
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Χώρος: Όπου μας υποδείξεις στο επόμενο βήμα και εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σου. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αναγράφονται αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας.

Δεν βλέπεις την περιοχή σου; Κάνε κλικ εδώ
Συχνές Ερωτήσεις
Το giaola offer είναι μια προσφορά, ειδικά φτιαγμένη για εσένα που θέλεις να κλείσεις μια υπηρεσία και να έχεις την σιγουριά ότι ο επαγγελματίας που θα έρθει στον χώρο σου είναι ανάμεσα στους καλύτερους του giaola. Επιπλέον, με το giaola offer, έχεις την προσωπική υποστήριξη του τμήματος εξυπηρέτησής μας και έτσι είσαι σίγουρος ότι θα  εξυπηρετηθείς τις ημέρες και ώρες που θα διαλέξεις.
Το giaola.gr επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους ελεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της κατηγορίας αυτής, σου κλείνει το ραντεβού σου με βάση την περιοχή, την ημέρα και την ώρα που θα δηλώσεις.
Η προσφορά είναι άμεσα διαθέσιμη για να κλείσεις ραντεβού. Για να μπορέσει κάποιος από τους επαγγελματίες να εξυπηρετήσει το ραντεβού σου, θα πρέπει να επιλέξεις από το ημερολόγιο που θα σου εμφανιστεί κατά τη διαδικασία του κλεισίματος στα επόμενα βήματα.