Βραδινό μακιγιάζ
Περιοχές εξυπηρέτησης

Όλη η Αττική

Περιγραφή

Θέλεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση για το βραδινό κάλεσμα και το μόνο που λείπει για να τη συμπληρώσει είναι ένα λαμπερό επαγγελματικό μακιγιάζ; Δεν χρειάζεται να άγχεσαι και για αυτό, αφού έμπειρες μακιγιέζ έρχονται στον χώρο σου και αναλαμβάνουν να σου κάνουν βραδινό μακιγιάζ χρησιμοποιώντας επώνυμα προϊόντα και επιλέγοντας μαζί σου τα χρώματα και την έντασή τους ανάλογα με τα ρούχα, τα αξεσουάρ και την προσωπικότητά σου! Το μακιγιάζ περιλαμβάνει την προετοιμασία του προσώπου με ενυδατική κρέμα, την εφαρμογή βάσης για την κάλυψη των ατελειών του, το γέμισμα των φρυδιών και τη διόρθωση του σχήματός τους με σκιά ή μολύβι, το βάψιμο των ματιών και των χειλιών με σταθερά προϊόντα και την εφαρμογή κατάλληλων σκιάσεων και περιγραμμάτων. Κάνε ένα κλικ εδώ και είσαι έτοιμη να βγεις και να καταπλήξεις!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Χώρος: Όπου μας υποδείξεις στο επόμενο βήμα και εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σου. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αναγράφονται αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας.

Δεν βλέπεις την περιοχή σου; Κάνε κλικ εδώ
Συχνές Ερωτήσεις
Το giaola offer είναι μια προσφορά, ειδικά φτιαγμένη για εσένα που θέλεις να κλείσεις μια υπηρεσία και να έχεις την σιγουριά ότι ο επαγγελματίας που θα έρθει στον χώρο σου είναι ανάμεσα στους καλύτερους του giaola. Επιπλέον, με το giaola offer, έχεις την προσωπική υποστήριξη του τμήματος εξυπηρέτησής μας και έτσι είσαι σίγουρος ότι θα  εξυπηρετηθείς τις ημέρες και ώρες που θα διαλέξεις.
Το giaola.gr επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους ελεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της κατηγορίας αυτής, σου κλείνει το ραντεβού σου με βάση την περιοχή, την ημέρα και την ώρα που θα δηλώσεις.
Η προσφορά είναι άμεσα διαθέσιμη για να κλείσεις ραντεβού. Για να μπορέσει κάποιος από τους επαγγελματίες να εξυπηρετήσει το ραντεβού σου, θα πρέπει να επιλέξεις από το ημερολόγιο που θα σου εμφανιστεί κατά τη διαδικασία του κλεισίματος στα επόμενα βήματα.