Καθαρισμός προσώπου
Περιοχές εξυπηρέτησης

Όλη η Αττική

Περιγραφή

Το πρόσωπό σου δέχεται καθημερινές επιθέσεις από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες που το φθείρουν και το ταλαιπωρούν. Το άγχος, η διατροφή, το καυσαέριο ακόμα και το μακιγιάζ, κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει θαμπή και κουρασμένη, οπότε τότε είναι που έχει μεγαλύτερη ανάγκη έναν βαθύ επαγγελματικό καθαρισμό. Εξειδικευμένες αισθητικοί έρχονται στον χώρο σου και αναζωογονούν την επιδερμίδα σου, χρησιμοποιώντας επαγγελματικά αντιαλλεργικά προϊόντα και αφήνοντας το πρόσωπό σου στο τέλος της διαδικασίας καθαρό και λαμπερό. Ο καθαρισμός περιλαμβάνει: αφαίρεση μακιγιάζ με γαλάκτωμα, απολέπιση για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, χρήση ατμού για τη διάνοιξη των πόρων, αφαίρεση σμήγματος από τα μαύρα στίγματα, χρήση καταπραϋντικής μάσκας και στη συνέχεια ενυδατικού ή αντιγηραντικού προϊόντος και τέλος επάλειψη με αντηλιακή κρέμας υψηλού δείκτη προστασίας για ενυδάτωση και προστασία του προσώπου. Μην περιμένεις άλλο! Αφέσου στα χέρια έμπειρης αισθητικού και ζήσε μία ανεπανάληπτη εμπειρία περιποίησης προσώπου!

Διάρκεια: 60-90 λεπτά
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Χώρος: Όπου μας υποδείξεις στο επόμενο βήμα και εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σου. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αναγράφονται αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας.

Δεν βλέπεις την περιοχή σου; Κάνε κλικ εδώ
Συχνές Ερωτήσεις
Το giaola offer είναι μια προσφορά, ειδικά φτιαγμένη για εσένα που θέλεις να κλείσεις μια υπηρεσία και να έχεις την σιγουριά ότι ο επαγγελματίας που θα έρθει στον χώρο σου είναι ανάμεσα στους καλύτερους του giaola. Επιπλέον, με το giaola offer, έχεις την προσωπική υποστήριξη του τμήματος εξυπηρέτησής μας και έτσι είσαι σίγουρος ότι θα  εξυπηρετηθείς τις ημέρες και ώρες που θα διαλέξεις.
Το giaola.gr επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους ελεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της κατηγορίας αυτής, σου κλείνει το ραντεβού σου με βάση την περιοχή, την ημέρα και την ώρα που θα δηλώσεις.
Η προσφορά είναι άμεσα διαθέσιμη για να κλείσεις ραντεβού. Για να μπορέσει κάποιος από τους επαγγελματίες να εξυπηρετήσει το ραντεβού σου, θα πρέπει να επιλέξεις από το ημερολόγιο που θα σου εμφανιστεί κατά τη διαδικασία του κλεισίματος στα επόμενα βήματα.