10 προπονήσεις TRX
Περιοχές εξυπηρέτησης

Όλη η Αττική

Περιγραφή

Μπες σε φόρμα και απόκτησε το σώμα που ονειρεύεσαι χωρίς να τρέχεις σε απρόσωπα γυμναστήρια που μετά από λίγες προσπάθειες βαριέσαι και εγκαταλείπεις. Τώρα, ο προσωπικός σου γυμναστής έρχεται στον χώρο σου και αναλαμβάνει να σε προπονήσει με 10 συνεδρίες TRX, φτιάχνοντας το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και προσέχοντάς σε, καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης! Η κάθε συνεδρία περιλαμβάνει ασκήσεις με ιμάντες αντίστασης (TRX) που φέρνει ο προσωπικός γυμναστής στον χώρο σου. Αυτές μπορεί να είναι δυναμικές, κυκλικές ή και ισορροπίας, ενώ χρησιμοποιούν μόνο το βάρος του σώματός σου, ενδυναμώνοντας έτσι το μυικό σου σύστημα και προστατεύοντας αρθρώσεις και μύς από τραυματισμούς. Κλείσε ραντεβού τώρα με έμπειρους και αξιολογημένους προσωπικούς γυμναστές και δες τον κορμό και τους κοιλιακούς σου να δυναμώνουν, τους μυς σου να γραμμώνουν και τη διαθεσή σου να απογειώνεται!

Διάρκεια: 60 λεπτά για κάθε προπόνηση
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Χώρος: Όπου μας υποδείξεις στο επόμενο βήμα και εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σου. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αναγράφονται αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας.

Δεν βλέπεις την περιοχή σου; Κάνε κλικ εδώ
Συχνές Ερωτήσεις
Το giaola offer είναι μια προσφορά, ειδικά φτιαγμένη για εσένα που θέλεις να κλείσεις μια υπηρεσία και να έχεις την σιγουριά ότι ο επαγγελματίας που θα έρθει στον χώρο σου είναι ανάμεσα στους καλύτερους του giaola. Επιπλέον, με το giaola offer, έχεις την προσωπική υποστήριξη του τμήματος εξυπηρέτησής μας και έτσι είσαι σίγουρος ότι θα  εξυπηρετηθείς τις ημέρες και ώρες που θα διαλέξεις.
Το giaola.gr επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους ελεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της κατηγορίας αυτής, σου κλείνει το ραντεβού σου με βάση την περιοχή, την ημέρα και την ώρα που θα δηλώσεις.
Η προσφορά είναι άμεσα διαθέσιμη για να κλείσεις ραντεβού. Για να μπορέσει κάποιος από τους επαγγελματίες να εξυπηρετήσει το ραντεβού σου, θα πρέπει να επιλέξεις από το ημερολόγιο που θα σου εμφανιστεί κατά τη διαδικασία του κλεισίματος στα επόμενα βήματα.