Θεραπευτικό πεντικιούρ
Περιοχές εξυπηρέτησης

Όλη η Αττική

Περιγραφή

Φοράς συχνά τακούνια και τα πόδια σου χρειάζονται ανακούφιση ή αντιμετωπίζεις κάποια πάθηση των κάτω άκρων όπως εσωτερικές σκληρύνσεις στο πέλμα, κάλους και είσφρυση ονύχων; Εξειδικευμένες επαγγελματίες στην περιποίηση των κάτω άκρων αναλαμβάνουν τη φροντίδα των νυχιών σου με ένα θεραπευτικό πεντικιούρ, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και διαθέτοντας ειδικά και απολυμασμένα σε κλίβανο εργαλεία. Η διαδικασία του θεραπευτικού πεντικιούρ περιλαμβάνει: αφαίρεση βερνικιού (αν υπάρχει), απολύμανση και μούλιασμα των ποδιών, καθαρισμό των επωνυχίων, των σκληρύνσεων και των κάλων, λιμάρισμα, κόψιμο νυχιών και ενυδάτωση ποδιού.
Κλείσε τώρα ηλεκτρονικά ραντεβού και απάλλαξε τα ταλαιπωρημένα σου πόδια από τον πόνο και τις ενοχλήσεις.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Χώρος: Όπου μας υποδείξεις στο επόμενο βήμα και εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σου. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αναγράφονται αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας.
Διάρκεια: 1 έως και 2 ώρες, ανάλογα την ανάγκη του κάθε πελάτη και το είδος της θεραπείας.
Άλλες λεπτομέρειες: Σε περίπτωση που υπάρχει έντονη υπερκεράτωση φτέρνας θα πρέπει να ενημερώσεις την επαγγελματία για να έχει μαζί της τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Δεν βλέπεις την περιοχή σου; Κάνε κλικ εδώ
Συχνές Ερωτήσεις
Το giaola offer είναι μια προσφορά, ειδικά φτιαγμένη για εσένα που θέλεις να κλείσεις μια υπηρεσία και να έχεις την σιγουριά ότι ο επαγγελματίας που θα έρθει στον χώρο σου είναι ανάμεσα στους καλύτερους του giaola. Επιπλέον, με το giaola offer, έχεις την προσωπική υποστήριξη του τμήματος εξυπηρέτησής μας και έτσι είσαι σίγουρος ότι θα  εξυπηρετηθείς τις ημέρες και ώρες που θα διαλέξεις.
Το giaola.gr επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους ελεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της κατηγορίας αυτής, σου κλείνει το ραντεβού σου με βάση την περιοχή, την ημέρα και την ώρα που θα δηλώσεις.
Η προσφορά είναι άμεσα διαθέσιμη για να κλείσεις ραντεβού. Για να μπορέσει κάποιος από τους επαγγελματίες να εξυπηρετήσει το ραντεβού σου, θα πρέπει να επιλέξεις από το ημερολόγιο που θα σου εμφανιστεί κατά τη διαδικασία του κλεισίματος στα επόμενα βήματα.