Απλό μανικιούρ & πεντικιούρ
Περιοχές εξυπηρέτησης

Όλη η Αττική

Περιγραφή

Κάνε ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου και ανανέωσε τα άκρα σου με ένα απλό μανικιούρ & πεντικιούρ! Έμπειρες και αξιολογημένες μανικιουρίστ θα αναλάβουν την περιποίηση των άνω και κάτω άκρων σου, χρησιμοποιώντας απολυμασμένα σε κλίβανο εργαλεία και επαγγελματικά βερνίκια. Η διαδικασία περιλαμβάνει: αφαίρεση βερνικιού (αν υπάρχει), απολύμανση και μούλιασμα των ποδιών, καθαρισμό των επωνυχίων, καθαρισμό των σκληρύνσεων στα πόδια, λιμάρισμα, κόψιμο νυχιών, γυάλισμα, ενυδάτωση των άκρων και βάψιμο των νυχιών. Διάλεξε τα χρώματα που σου ταιριάζουν, χαλάρωσε στον καναπέ σου και απόλαυσε μία μοναδική εμπειρία περιποίησης στο σπίτι.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Χώρος: Όπου μας υποδείξεις στο επόμενο βήμα και εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σου. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αναγράφονται αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας.
Άλλες λεπτομέρειες: Αν θέλεις κάποιο σχέδιο ή ιδιαίτερη τεχνοτροπία στα νύχια σου, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης με την επαγγελματία.

Δεν βλέπεις την περιοχή σου; Κάνε κλικ εδώ
Συχνές Ερωτήσεις
Το giaola offer είναι μια προσφορά, ειδικά φτιαγμένη για εσένα που θέλεις να κλείσεις μια υπηρεσία και να έχεις την σιγουριά ότι ο επαγγελματίας που θα έρθει στον χώρο σου είναι ανάμεσα στους καλύτερους του giaola. Επιπλέον, με το giaola offer, έχεις την προσωπική υποστήριξη του τμήματος εξυπηρέτησής μας και έτσι είσαι σίγουρος ότι θα  εξυπηρετηθείς τις ημέρες και ώρες που θα διαλέξεις.
Το giaola.gr επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους ελεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της κατηγορίας αυτής, σου κλείνει το ραντεβού σου με βάση την περιοχή, την ημέρα και την ώρα που θα δηλώσεις.
Η προσφορά είναι άμεσα διαθέσιμη για να κλείσεις ραντεβού. Για να μπορέσει κάποιος από τους επαγγελματίες να εξυπηρετήσει το ραντεβού σου, θα πρέπει να επιλέξεις από το ημερολόγιο που θα σου εμφανιστεί κατά τη διαδικασία του κλεισίματος στα επόμενα βήματα.