Συντήρηση κλιματιστικού
Περιοχές εξυπηρέτησης

Όλη η Αττική

Περιγραφή

Μήπως ο αέρας που βγαίνει από το κλιματιστικό σου έχει αρχίσει να μυρίζει δυσάρεστα ή το air condition δεν λειτουργεί σωστά στην ψύξη ή τη θέρμανση; Ήρθε τότε η ώρα για συντήρηση του κλιματιστικού σου! Οι καλύτεροι επαγγελματίες ψυκτικοί αναλαμβάνουν να επιλύσουν κάθε βλάβη της μονάδας και να κάνουν σχολαστική συντήρηση που περιλαμβάνει: καθαρισμό των στοιχείων εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων με τη χρήση εγκεκριμένου αντιμικροβιακού φαρμάκου, καθαρισμό των αποχετεύσεων του κλιματιστικού, έλεγχο πληρότητας του ψυκτικού υγρού (φρέον) και συμπλήρωση μέχρι 100g εφόσον χρειάζεται, καθαρισμό των ανεμιστήρων και των φίλτρων αέρα – περσίδων, έλεγχο των προστατευτικών διακοπτών του συμπιεστή και της ασφάλειας της κλιματιστικής μονάδας και αμπερομέτρηση του ρεύματος λειτουργίας του κλιματιστικού. Και όλα αυτά στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς! Κλείσε ηλεκτρονικά ραντεβού τώρα με αξιολογημένους ψυκτικούς, απόλαυσε με υγιεινό τρόπο τον δροσερό αέρα στον χώρο σου και εξοικονόμησε χρήματα από την βελτίωση της απόδοσης του κλιματιστικού σου.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Χώρος: Όπου μας υποδείξεις στο επόμενο βήμα και εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σου. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αναγράφονται αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας.

Δεν βλέπεις την περιοχή σου; Κάνε κλικ εδώ
Συχνές Ερωτήσεις
Το giaola offer είναι μια προσφορά, ειδικά φτιαγμένη για εσένα που θέλεις να κλείσεις μια υπηρεσία και να έχεις την σιγουριά ότι ο επαγγελματίας που θα έρθει στον χώρο σου είναι ανάμεσα στους καλύτερους του giaola. Επιπλέον, με το giaola offer, έχεις την προσωπική υποστήριξη του τμήματος εξυπηρέτησής μας και έτσι είσαι σίγουρος ότι θα  εξυπηρετηθείς τις ημέρες και ώρες που θα διαλέξεις.
Το giaola.gr επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους ελεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της κατηγορίας αυτής, σου κλείνει το ραντεβού σου με βάση την περιοχή, την ημέρα και την ώρα που θα δηλώσεις.
Η προσφορά είναι άμεσα διαθέσιμη για να κλείσεις ραντεβού. Για να μπορέσει κάποιος από τους επαγγελματίες να εξυπηρετήσει το ραντεβού σου, θα πρέπει να επιλέξεις από το ημερολόγιο που θα σου εμφανιστεί κατά τη διαδικασία του κλεισίματος στα επόμενα βήματα.