Γυναικείο χτένισμα
Περιοχές εξυπηρέτησης

Όλη η Αττική

Περιγραφή

Χρειάζεσαι ένα στιλάτο χτένισμα που θα διαρκέσει όλη τη μέρα, είσαι καλεσμένη σε μία απογευματινή εκδήλωση και τα μαλλιά σου είναι απεριποίητα ή θέλεις μία εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση;
Διάλεξε ανάμεσα σε ανάλαφρες μπούκλες, ίσιωμα μαλλιών ή μια μοντέρνα κοτσίδα, ανανέωσε τη διάθεσή σου και εντυπωσίασε!
Κλείσε ραντεβού στην άνεση του χώρου σου με αξιολογημένους κομμωτές και κομμώτριες και δες όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σου!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Χώρος: Όπου μας υποδείξεις στο επόμενο βήμα και εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σου. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αναγράφονται αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας.

Δεν βλέπεις την περιοχή σου; Κάνε κλικ εδώ
Συχνές Ερωτήσεις
Το giaola offer είναι μια προσφορά, ειδικά φτιαγμένη για εσένα που θέλεις να κλείσεις μια υπηρεσία και να έχεις την σιγουριά ότι ο επαγγελματίας που θα έρθει στον χώρο σου είναι ανάμεσα στους καλύτερους του giaola. Επιπλέον, με το giaola offer, έχεις την προσωπική υποστήριξη του τμήματος εξυπηρέτησής μας και έτσι είσαι σίγουρος ότι θα  εξυπηρετηθείς τις ημέρες και ώρες που θα διαλέξεις.
Το giaola.gr επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους ελεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της κατηγορίας αυτής, σου κλείνει το ραντεβού σου με βάση την περιοχή, την ημέρα και την ώρα που θα δηλώσεις.
Η προσφορά είναι άμεσα διαθέσιμη για να κλείσεις ραντεβού. Για να μπορέσει κάποιος από τους επαγγελματίες να εξυπηρετήσει το ραντεβού σου, θα πρέπει να επιλέξεις από το ημερολόγιο που θα σου εμφανιστεί κατά τη διαδικασία του κλεισίματος στα επόμενα βήματα.