Βαφή σε όλο το μήκος των μαλλιών
Περιοχές εξυπηρέτησης

Όλη η Αττική

Περιγραφή

Θέλεις να αλλάξεις το χρώμα στα μαλλιά σου ή να φρεσκάρεις αυτό που ήδη έχεις; Για ένα λαμπερό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, οι καλύτεροι κομμωτές και κομμώτριες αναλαμβάνουν τη βαφή σε όλο το μήκος των μαλλιών σου. Βρίσκουν μαζί με εσένα τον ιδανικό τόνο μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων, σεβόμενοι πάντα το προσωπικό σου στυλ. Μήπως ήρθε η ώρα για την αλλαγή;! Κλείσε τώρα ηλεκτρονικά ραντεβού και εξυπηρετήσου στην άνεση του χώρου σου!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Χώρος: Όπου μας υποδείξεις στο επόμενο βήμα και εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σου. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αναγράφονται αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας.
Άλλες λεπτομέρειες: Περιλαμβάνεται το κόστος της βαφής. Για την επιλογή του χρώματος, ο επαγγελματίας θα επικοινωνήσει μαζί σου αφού κλείσεις πρώτα το ραντεβού. Στην περίπτωση που προτιμάς να προμηθευτείς εσύ τη βαφή, η τιμή μειώνεται στα 20€.

Δεν βλέπεις την περιοχή σου; Κάνε κλικ εδώ
Συχνές Ερωτήσεις
Το giaola offer είναι μια προσφορά, ειδικά φτιαγμένη για εσένα που θέλεις να κλείσεις μια υπηρεσία και να έχεις την σιγουριά ότι ο επαγγελματίας που θα έρθει στον χώρο σου είναι ανάμεσα στους καλύτερους του giaola. Επιπλέον, με το giaola offer, έχεις την προσωπική υποστήριξη του τμήματος εξυπηρέτησής μας και έτσι είσαι σίγουρος ότι θα  εξυπηρετηθείς τις ημέρες και ώρες που θα διαλέξεις.
Το giaola.gr επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους ελεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της κατηγορίας αυτής, σου κλείνει το ραντεβού σου με βάση την περιοχή, την ημέρα και την ώρα που θα δηλώσεις.
Η προσφορά είναι άμεσα διαθέσιμη για να κλείσεις ραντεβού. Για να μπορέσει κάποιος από τους επαγγελματίες να εξυπηρετήσει το ραντεβού σου, θα πρέπει να επιλέξεις από το ημερολόγιο που θα σου εμφανιστεί κατά τη διαδικασία του κλεισίματος στα επόμενα βήματα.