Ημιμόνιμο μανικιούρ
Περιοχές εξυπηρέτησης

Όλη η Αττική

Περιγραφή

Η νέα τάση στα νύχια θέλει ημιμόνιμο μανικιούρ για ένα λαμπερό αποτέλεσμα και διάρκεια έως και 3 εβδομάδες! Εξειδικευμένες μανικιουρίστ αναλαμβάνουν την περιποίηση των νυχιών σου στον χώρο σου, αναδεικνύοντας τα όμορφα χέρια σου! Χρησιμοποιούν αποστειρωμένα σε κλίβανο εργαλεία για την περιποίηση και καθάρισμα των επωνυχίων και επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα για το βάψιμο των νυχιών. Εσύ διάλεξε απλά το χρώμα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία βερνικιών για όλα τα γούστα και άσε τα νύχια σου να κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Χώρος: Όπου μας υποδείξεις στο επόμενο βήμα και εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σου. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αναγράφονται αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας.
Άλλες λεπτομέρειες: Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η αφαίρεση προηγούμενου ημιμόνιμου βερνικιού. Αν θέλεις κάποιο σχέδιο ή ιδιαίτερη τεχνοτροπία πάνω στο ημιμόνιμο, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης με την επαγγελματία.

Δεν βλέπεις την περιοχή σου; Κάνε κλικ εδώ
Συχνές Ερωτήσεις
Το giaola offer είναι μια προσφορά, ειδικά φτιαγμένη για εσένα που θέλεις να κλείσεις μια υπηρεσία και να έχεις την σιγουριά ότι ο επαγγελματίας που θα έρθει στον χώρο σου είναι ανάμεσα στους καλύτερους του giaola. Επιπλέον, με το giaola offer, έχεις την προσωπική υποστήριξη του τμήματος εξυπηρέτησής μας και έτσι είσαι σίγουρος ότι θα  εξυπηρετηθείς τις ημέρες και ώρες που θα διαλέξεις.
Το giaola.gr επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους ελεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της κατηγορίας αυτής, σου κλείνει το ραντεβού σου με βάση την περιοχή, την ημέρα και την ώρα που θα δηλώσεις.
Η προσφορά είναι άμεσα διαθέσιμη για να κλείσεις ραντεβού. Για να μπορέσει κάποιος από τους επαγγελματίες να εξυπηρετήσει το ραντεβού σου, θα πρέπει να επιλέξεις από το ημερολόγιο που θα σου εμφανιστεί κατά τη διαδικασία του κλεισίματος στα επόμενα βήματα.