Απλό μανικιούρ
Περιοχές εξυπηρέτησης

Όλη η Αττική

Περιγραφή

Είσαι από τις γυναίκες που θέλουν να έχουν πάντα περιποιημένα και όμορφα νύχια; Για ένα ποιοτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα στα χέρια σου, αξιολογημένες μανικιουρίστ έρχονται στον χώρο σου και σου προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία απλού μανικιούρ που περιλαμβάνει: αφαίρεση βερνικιού (αν υπάρχει), αντισηψία, καθαρισμό επωνυχίων, κόψιμο νυχιών, λιμάρισμα, γυάλισμα, μασάζ με ενυδατική κρέμα και βάψιμο. Διάλεξε το χρώμα που θέλεις και εμπιστεύσου τεχνήτριες νυχιών που χρησιμοποιούν αποστειρωμένα εργαλεία, επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα και εγγυώνται τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια χρώματος στο μανικιούρ σου!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Χώρος: Όπου μας υποδείξεις στο επόμενο βήμα και εφόσον εξυπηρετείται η περιοχή σου. Οι περιοχές εξυπηρέτησης αναγράφονται αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας.
Άλλες λεπτομέρειες: Αν θέλεις κάποιο σχέδιο ή ιδιαίτερη τεχνοτροπία πάνω στο μανικιούρ, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης με την επαγγελματία.

Δεν βλέπεις την περιοχή σου; Κάνε κλικ εδώ
Συχνές Ερωτήσεις
Το giaola offer είναι μια προσφορά, ειδικά φτιαγμένη για εσένα που θέλεις να κλείσεις μια υπηρεσία και να έχεις την σιγουριά ότι ο επαγγελματίας που θα έρθει στον χώρο σου είναι ανάμεσα στους καλύτερους του giaola. Επιπλέον, με το giaola offer, έχεις την προσωπική υποστήριξη του τμήματος εξυπηρέτησής μας και έτσι είσαι σίγουρος ότι θα  εξυπηρετηθείς τις ημέρες και ώρες που θα διαλέξεις.
Το giaola.gr επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους ελεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της κατηγορίας αυτής, σου κλείνει το ραντεβού σου με βάση την περιοχή, την ημέρα και την ώρα που θα δηλώσεις.
Η προσφορά είναι άμεσα διαθέσιμη για να κλείσεις ραντεβού. Για να μπορέσει κάποιος από τους επαγγελματίες να εξυπηρετήσει το ραντεβού σου, θα πρέπει να επιλέξεις από το ημερολόγιο που θα σου εμφανιστεί κατά τη διαδικασία του κλεισίματος στα επόμενα βήματα.